facebook tracking
Avdelning

Företagssäljare

Connect

Som företagssäljare arbetar du med proaktiv försäljning av Dialects produkter och tjänster mot företagskunder. I rollen som företagsäljare kommer du boka in möten med potentiella kunder per telefon för att sedan arbeta brett ute på fältet för att skapa nya kundrelationer. Din roll som företagssäljare innebär att du besöker små och medelstora företag inom alla branscher för att erbjuda dem Dialects produkt- och tjänsteportfölj anpassad efter kundens behov.

Du förstår kundens problem, du föreslår bra och moderna lösningar och ditt mål är att kunden ska vända sig till dig mer som rådgivare än som säljare. Kunden är ditt stora fokus.

Du säljer de lösningar som tas fram centralt på Dialect och som kommuniceras t ex genom vårt intränat eller online möten.

Vi Dialect

Vår företagskultur kännetecknas av mångfald, kundfokus och stark entreprenörsanda. Vi består av både franchisetagare och helägda verksamheter och på våra kundcenter och säljkontor arbetar tekniker, företagssäljare, innesäljare och backoffice.

Vi brinner för att hjälpa kunderna kunna arbeta bäst där de är. En av våra fördelar är att vi finns nära kunden och förstår därför de unika villkor som påverkar varje företags verksamhet.

Så är det att jobba på Dialect

Jobbar du redan på Dialect?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@dialect.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor